Havo-3


Laatste nieuws Oefeningen sinds 24 januari 2011 Cijfers Antwoordmodellen sinds 29 augustus 2012 GEWIJZIGDE Studiewijzer Hoofdstuk 6
PDF-bestand sinds 16 mei 2013
Agenda:
proefwerken
spreekbeurten sinds 30 januari 2013
Hulp bij:
Huiswerk
leesverslagen
spreekbeurten

Vragen? Klik hier!Beste derdeklassers,

Hartelijk welkom op deze site. Je vindt hier vrijwel alle informatie die je in de klas had kunnen oppikken als je daar wat beter opgelet had: de laatste nieuwtjes over het vak, de cijfers die je bij Nederlands gehaald hebt (met je gemiddelde cijfer), antwoorden op huiswerkvragen (soms), een oefenprogramma voor grammatica, zo snel mogelijk een zogenaamde werkwijzer om zelfstandiger te leren werken, hulp bij huiswerk (maar die is vaker leeg dan vol) en (ook zo spoedig mogelijk) Leesverslagen (met links naar sites van de auteurs).

sinds 28 augustus 2010 Na het eerste hoofdstuk van Nieuw Nederlands ken ik jullie wat beter; dat is hét moment om te beginnen met werkwijzers. Nu vind je achter die knop nog niets.

Ik raad je aan om regelmatig de site te bezoeken. Wanneer je dat doet, zul je het internet leren kennen als een ander middel om je te helpen de leerstof goed te verwerken.

In de klas zal ik jullie steeds waarschuwen, als er weer iets nieuws op deze site staat.

Kijk gerust rond op de site, maar zorg dat je in ieder geval op het havo-3-deel de weg kunt vinden naar zaken die voor jou belangrijk zijn.

Succes!

28 augustus 2010