Eerste klas Havo-Atheneum-Gymnasium


Laatste
nieuws
sinds 27 oktober 2008
Oefeningensinds 27 oktober 2008 Cijfers Antwoord-modellensinds 27 oktober 2008 Studiewijzer Hoofdstuk 6 (PDF) sinds 3 januari 2013 Agenda:
proefwerken
spreekbeurtensinds 22 januari 2013
Hulp bij:
grammatica
huiswerk
leesverslagen
spreekbeurten
werkwoordspelling

Vragen? Klik hier!Beste eersteklassers,

Hartelijk welkom op deze site. Je vindt hier vrijwel alle informatie die je in de klas had kunnen oppikken als je daar wat beter opgelet had: de laatste nieuwtjes over het vak, de cijfers die je bij Nederlands gehaald hebt (met je gemiddelde cijfer), antwoorden op huiswerkvragen (soms), oefenprogramma's voor grammatica, spelling en taal, vanaf het tweede trimester een zogenaamde werkwijzer om zelfstandiger te leren werken, hulp bij huiswerk (maar die is vaker leeg dan vol), hulp bij spreekbeurten en hulp bij leesverslagen (met links naar sites van de auteurs).

Haal de huiswerkopdrachten op bij: Hulp bij huiswerk (rechtsboven)

Ik raad je aan om regelmatig de site te bezoeken. Wanneer je dat doet, zul je het internet leren kennen als een ander middel om je te helpen de leerstof goed te verwerken.

In de klas zal ik jullie steeds waarschuwen, als er weer iets nieuws op deze site staat.

Kijk gerust rond op de site, maar zorg dat je in ieder geval binnen het deel voor de eerste klas de weg kunt vinden naar zaken die voor jou belangrijk zijn.

Succes!

30 augustus 2005